Support Center

Name is required.
Email address is required.
Invalid email address
Answer is required.
Exceeding max length of 5KB

When using 2 Display Port Cables I get a No Signal Error on my xl2420z. Dual Monitor ISSUE!

KOREY MARKOVIC Dec 26, 2017 05:08PM CST

I'm having a bizarre issue. When I plug in my xl2420z using a displayport cable on its own I'm able to use it without any issue or hitch. If I plug in my xl2420t with another displayport cable it will cause my xl2420z to go black and display a no signal message.

Though If I use my DVI-D on my xl2420z and DP on my xl2420t there is no issue.

Any Ideas? I have tried completely wiping and reinstalling my video card drivers with no avail.

Up 0 rated Down
Robert Jan 03, 2018 11:46AM CST BenQ America Agent

That is really strange! These are both being connected to the GPU (not the mobo), correct? What GPU do you have?

Up 0 rated Down
Korey Markovic Jan 09, 2018 08:56PM CST
EVGA NVIDIA GTX 1080 FTW, and Yup both are plugged directly into the GPU
Up 0 rated Down
Tim Jan 17, 2018 03:15PM CST BenQ America Agent

Hello Korey,

Have you tried hooking them up one at a time? Do you get a different result?

Do they show up in windows or your NVIDIA control panel?

Post Your Public Answer

Your name ( (*Required))
Your email address ( (*Required))
Answer ( (*Required))
825595764ed00e7f2e46cb66d733d4d1@benqamerica.desk-mail.com
http://assets3.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete